Omkring mig

Hej, jeg hedder Lene

 
Jeg er ny haveblogger og elsker alt med blomster og have
 

Denne blog vil primært handle om have og blomster – ikke kun i min egen have, men også hvad jeg kommer om ved af interessante haverelateret emner og haver hen af vejen. Jeg elsker at tilbringe tid i haven, og finder ro ved at gå at pusle i haven og være kreativ.

Jeg er gift, og har to børn og en indekat. Vi bor i en lille forstad i sydvest Jylland, og når jeg ikke er i haven, arbejder jeg med specialundervisning for voksne. I vintermånederne elsker jeg at strikke, lave mad og planlægger nye projekter for haven.

Vi går meget snart i gang med at omlægge vores have,  fra et lidt “fra skrot til slot” projekt, som også har til formål at skulle gøre haven mere overskuelig for mig at passe, og samtidigt også skal kunne rumme børn og praktiske løsninger. Et spændende projekt som kommer til at koste mange timers slid og slæb, men hvad gør man ikke for at få sin havedrøm opfyldt?

Jeg er ikke den mest erfarne haveejer, men jeg elsker at udforske og undersøge haveemner, er ikke bange for at eksperimentere og få jord under neglene.

Følg mig i haven og alle de spændende projekter og ideer der kommer til at ske.