Blomsterhave

Orangeri

 

 

 

Den søde ventetid

 

Endeligt langt om længe er er ventetiden over, og orangeriet er leveret og opsat.

Det blev bestilt i marts, så ventetiden har været lang – men helt sikkert ventetiden værd.

 

Det svære valg

 

Orangeriet er nøje udvalgt til vores behov, og rammen er af træ. Udvalget af orangerier er stort, og det var svært at vælge imellem de mange modeller på markedet. Da vi så faldt over SH pavilloner, som samtidigt bliver produceret på min føde ø, så var valget let. Læs mere her om shpavilloner.dk

 

Klar parat start!

 

Jeg har gennem sommer månederne gået og samlet møbler, puder, tæpper og andet godt til orangeriet. Så da det var opsat tog det mig ikke lang tid at få det hele på plads. Der mangler lidt hist og pist, men det skal nok komme med tiden.

 

Varme i kulden

 

Vi har købt en gasovn til varme orangeriet op, men har kun varme på når vi er derude. Så det er ikke helt frostfrit. Jeg vil allerhelst have en brændeovn, det er så hyggeligt med ilden der bulder. Men vi er blevet enige om at vente indtil vi er helt sikre på hvor den skal stå.

 

 

Det kreative rum

 

Jeg har pyntet lidt til jul i orangeriet, og har også brugt det som et lunt arbejdsrum at være i. Jeg kalder det mit kreative rum.

Jeg har i november måned været på en kranse workshop, og øver mig på at blive bedre til at lave kranse – øvelse gør mester 🙂

Vi har sat levende lys i orangeriet, og det skaber bare sådan en hyggelig stemning i rummet. Aller hyggeligst er det når mørket falder på.

Orangeriet er mit absolut ynglings rum i øjeblikket – hvad er dit ?

Ny haveblogger med store havedrømme og en forkærlighed for blomster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *